Kerámiafesték

Kerámiafestékek

A kerámiafesték egy specifikus formulával rendelkező innovatív termék. Tartalmát a kerámia, a gyanta és a pigment komponensek kombinációja alkotja. Az ilyen módon kidolgozott összetétel különleges tulajdonságokkal ruházza fel a festéket. A kerámia festékek olyan antisztatikus felületet képeznek, amely nem vonzza a port és a szennyeződést. Olyan helyiségekben is alkalmazhatóak, ahol allergiás személyek tartózkodhatnak. A kerámia festékek nagy dörzsállósággal rendelkeznek. A velük festett falakat akár tisztítószerekkel is mosni lehet. Ez nem befolyásolja a megjelenésüket. A festék nem színeződik el és nem maradnak meg rajta a súrolás nyomai, a szín friss és tartós marad (pl. az alkalmazott speciális MAGNAT Ceramic formula foltálló, mosásálló, dörzsálló, valamint az intenzív használatnak ellenálló tartós színeket biztosít. A festékfelület nem szívja magába a szennyeződéseket és a „kényes” foltokat, valamint ellenáll a fertőtlenítőszereknek. Emiatt a kerámiafestékeket olyan helységekre dedikáltuk, ahol a falak könnyen koszolódhatnak: a nappalikra, a gyerekszobákra vagy a folyosókra.

 kermiafestk

 

Kerámia vagy latex festék?

A kerámiafestékek jelentősen különböznek a latexfestékektől a végeredményként elért felület szempontjából. A latex festék egy olyan rugalmas bevonatot képez, mely lélegeztetni engedi a falat. Ezenfelül könnyen tisztán tartható. A kerámia festék viszont egy olyan sima és kemény bevonatot képez a falon, amely megvédi azt a szennyeződésektől és a fizikai sérülésektől. Nem szívja magába a foltokat, nem vonzza a port. Ezenkívül minden egyes felület más külsővel rendelkezik. A latex festékek többsége egy mély matt bevonatot képez. A kerámia festékek felülete szintén matt jellegű, – attól függően, hogy milyen szögben esik a bevonatra a fény – visszafogott fényesség jellemzi. Ezért is a latex festékeket különösen olyan helyiségekre ajánljuk, mint a konyha, a fürdőszoba, a mosoda, a gazdasági felhasználású helyiségek, valamint a plafonok. A kerámiafestékeket hálószobákban, gyerekszobákban, nappalikban és folyosókban használhatjuk.

 

Hírlevél

Amennyiben friss infomrációkat szeretnél kapni a szolgáltatásról, iratkozz fel a hírlevélre

A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2016/679 Rendeletbe és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénybe foglalt jogszabályi kötelezettségnek való megfelelés érdekében Társaságunk a Śnieżka a www.magnatfestek.hu weblaphoz tartozó hírlevél regisztrációval kapcsolatban az alábbi Adatkezelési tájékoztatót teszi közzé.