MAGNAT KERÁMIAFESTÉK színek: a kerámia falfestékek új világa

A színek hatását hangulatunkra, viselkedésünkre számos kutatás vizsgálta és igazolta. Nem véletlen, hogy a színterápia és színpszichológia rengeteg alternatív gyógymód alapja. A színek képesek hatni ránk, akár meg is változtathatják kedvünket, felerősíthetik biológiai folyamatainkat azáltal, hogy a szemünkön keresztül az agy megfelelő területeire hatnak.

A színek megválasztásának tehát óriási jelentősége lehet az esztétikumon és a dizájnon túl is. Éppen ezért a MAGNAT KERÁMIAFESTÉK termékcsalád közel 50 féle színt kínál, hogy mindenki biztosan megtalálja a számára legmegfelelőbbet ebből az amúgy egyedi és különleges hatású festékcsaládból.

Korábbi bejegyzésünkben kitértünk a falszín ötletekre, és a színek pszichológiájára, ebben a cikkünkben pedig bemutatjuk a MAGNAT KERÁMIAFESTÉK színek széles spektrumát, és ötletek adunk, melyik, hol érdemes használni.

A MAGNAT KERÁMIAFESTÉK falfestékek jellemzői

A MAGNAT KERÁMIAFESTÉK festékcsalád az első kerámiafesték a magyar piacon és az egyetlen, amely garantálja a foltokkal szembeni ellenállást! A nálunk kapható festékek valóban a hazai kínálatban egyedülálló teljesítményt és hatást nyújtanak, prémium minőségű, professzionális festékek megfizethető áron, a színpaletta pedig minden képzeletet felülmúlóan széles (48 divatos árnyalatból álló színválaszték, mely megfelel a piac legújabb színtrendjeinek).

 

A MAGNAT KERÁMIAFESTÉK festékek professzionális előnyei:

  • A MAGNAT KERÁMIAFESTÉK festékkel festett fal tökéletesen tiszta marad. A foltok és szennyeződések az innovatív kerámiaformulának köszönhetően nem hatolnak be a festékrétegbe.
  • A gyártó foltállósági garanciát biztosít a sima és megfelelően előkészített felületeken. Legyen az kávé, tea, bor, rúzs, olajos szennyeződés, filctoll vagy ételmaradék, a ekről gond nélkül letörölhető, kopás és színvesztés nélkül!
  • A Magnat festékek ellenállnak a foltok mellett a súrolásnak, dörzsölésnek, mosásnak és az intenzív vegyi hatásoknak is. Tükröződésmentes megoldás, védelem, intenzív színek minden helyiség minden faltípusára.

 

MAGNAT KERÁMIAFESTÉK színek a lakás minden helyiségébe

A modern lakberendezésben és lakáskultúrában már nincsenek szigorú szabályok, vagy kötelező trendek, amitől ha eltér valaki, akkor furcsán néznek rá. Sőt, napjainkban minden mindennel összehozható, és az igazán egyedi, kreatív ötletek és a merész színek idejét éljük. Bárki kiélhet belső művészi énjét, ha éppen elképesztő színpárosításokat vagy különleges mintákat, netán teljesen egységes képet álmodott meg a fejében. A MAGNAT KERÁMIAFESTÉK színekkel ezer féle ötlet is megvalósítható, és a színpaletta több árnyalatot ad nekünk, mint a szivárvány.

 

Mielőtt kiválasztjuk a falfesték színeket az egyes helyiségekbe, érdemes inspirálódni, például pont ebből a cikkből, hiszen lentebb bemutatjuk a legtrendibb MAGNAT KERÁMIAFESTÉK színeket. Mérlegelni kell, hogy melyik szín nagyítja, esetleg szűkíti a teret, melyik milyen hatást vált ki bennünk: például élénkít vagy nyugtat, és persze az egyedi elképzeléseinkkel is össze kell fésülni mindezt. Van, akinek egy fürdőszoba csak skandináv stílusú és fehér lehet, mások szívesen látnak benne kékes árnyalatokat, míg vannak, akik akár egy merész piros-fekete fürdőt is bevállalnának. És ez bizony lehetséges is, hiszen manapság már csempézés helyett remek megoldást nyújtanak a vízálló kerámia festékek, pont amilyen a MAGNAT KERÁMIAFESTÉK család. Nézzük meg tehát, mi, hogy mutat a gyakorlatban!

MAGNAT KERÁMIAFESTÉK színek az előszobában, a hálóban és a nappaliban

magnat-ceramic-kek-szinu-eloszoba

A lakások előtere általában fehér, és kevés figyelmet szentelünk neki. Pedig, ahogy a példa is mutatja, a kék egyáltalán nem csak a fürdőszobában kaphat helyet! Ez az elegáns hangulatot árasztó szín a “zafír titka” (CM42).

 

magnat-ceramic-zafir-titka-cm31

A kék remekül mutat a nappaliban is. Bár hideg színnek tartjuk, valójában nagyon is természetes hatást kelt. Szimbolizálja a friss levegőt, a szabadságot, a tisztaságot és a vizet is. A fal színe az “égi kalcedon” (CM31).

 

magnat-ceramic-termeszetes-turkiz-cm4-zold-gyemant-cm44

A kék (“természetes türkiz” CM41) remekül kombinálható, például zölddel (“zöld gyémánt” CM44).

 

mereszebb-szinarnyalatok-a-nappaliba

Színes egyéniségek választhatnak merészebb színárnyalatokat is a nappaliba vagy akár egy vendégszobába. Ilyen a képen látható “győztes alexandrit” (CM34).

 

magnat-ceramic-cm30-gyoztes-alexandrit-narancs-nappali

 A föld színeket és a természetes hatást kedvelők a megfelelő bútorokkal remekül összhangba hozhatják a narancs különböző árnyalatait. A zöld és a fehér is kombinálható a MAGNAT KERÁMIAFESTÉK színek között fellelhető „napfényes zafírral” (CM30).

 

 pasztell-arnyalatok-a-dolgozoszobaba-nappaliba-halaszobaba

 Visszafogottság és nőiesség, pasztell árnyalatokkal, dolgozószobába, nappaliba, hálószobába. Ez a “csillogó kvarc” (CM21).

 

magnat-ceramic-foltallo-festek-bajos-gyemant-cm13

Az ezüst és szürke elegancia nagyszerűen párosítható a pasztell árnyalatokkal, akár a púder színekkel is, mint amilyen a “bájos gyémánt” (CM13).

 

intenziv-smaragd-cm29-es-lila-aragonit-cm9-talalkozasa-a-haloszobaban

“Intenzív smaragd” (CM29) és “lila aragonit” (CM9) találkozása a hálószobában.

 

magnat-ceramic-szurke-arnyalatok-grafitos-marvany-cm11

 A szürke 50 árnyalata remekül összehozható egyetlen lakáson belül, az intenzív, színes bútor darabok vagy az arany szegélyek pedig mesterien fokozzák a bohém eleganciát. Falszín: “grafitos márvány” (CM11).

 

MAGNAT KERÁMIAFESTÉK színek a gyerekszobákba

Bár a gyermekeknek is lehet már határozott elképzelésük a kedvenc színeikről, általában a szülők határozzák meg a gyerekszoba hangulatát. A MAGNAT KERÁMIAFESTÉK színek gazdagságának hála bármilyen kombináció létrehozható, elég csak megálmodnunk. A gyerekek szempontjából sokkal fontosabb kritérium a falfestékeknél, hogy ellenálljanak a kicsit “támadásainak”, legyen szó ételről, zsírkrétáról, ceruzáról vagy gyurmáról. A Magnat termékcsalád lemosható festékei éppen ezért tökéletes megoldást jelentenek gyerekszobákba.

termeszetes-szinek-es-hangulat-a-gyerekszobaban

 Természetes színek és hangulat a gyerekszobában a CM33-as “holdkővel”.

 

magnat-ceramic-ibolya-ametiszt-cm43-foltallo-festek

 Az “ibolya ametiszt” (CM43) egy megnyugtató szín, mely remekül kombinálható akár rózsaszínnel, akár szürkével. A bébi szobákba megnyugtató, édes hangulatot varázsol.

 

Egyedülálló kreativitás a gyerekszobában!

A MAGNAT KERÁMIAFESTÉK családdal elősegíthetjük a gyerekünk kreativitását, és elejét vehetjük annak, hogy az alapszínű falra firkáljon, ha biztosítunk számára rajzfelületet. Ez pedig a legtrendibb, leginnovatívabb megoldás, ami szóba jöhet manapság egy gyermekszobában: a mágneses táblafesték. Ezzel az egyedi falfestékkel olyan felületet biztosíthatunk a gyerekszoba egyik falára, vagy akár csak egy részére, amire mágnesekkel tudunk dolgokat felapplikálni, és krétával bármit írhatunk, rajzolhatunk, aztán el is tüntethetjük. Ez a különleges és egyedi festék még a tanulás élményét is fokozza, nincs gyerek, aki ne jönne lázba a lehetőségétől.

magnat-magneses-tablafestek

 

MAGNAT KERÁMIAFESTÉK színek a konyhába és a fürdőszobába

A vizesblokkok közelében lévő falakat eddig kizárólag csempével védhettük meg, ám köszönhetően a Magnat egyedülálló, víztaszító hatású kerámiafestékeinek, a KONYHA & FÜRDŐSZOBA színeivel létrehozhatjuk a legtrendibb konyhákat és fürdőszobákat. Akár csempesorokkal vagy berakással is kombinálhatjuk a festéket, így még innovatívabb megoldást találva otthonunkban. A szaniterek közvetlen környezetében továbbra is a csempét javasoljuk, de a fürdő és konyha többi részét a légáteresztő Magnat festékekkel ajánljuk megvédeni a penészedéstől!

kitchen-and-bathroom-trendi-konyha

Magnat CM1 - fehér.

 

magnat-trendi-furdoszoba-szinek

 

 

 

Hírlevél

Amennyiben friss infomrációkat szeretnél kapni a szolgáltatásról, iratkozz fel a hírlevélre

A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2016/679 Rendeletbe és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénybe foglalt jogszabályi kötelezettségnek való megfelelés érdekében Társaságunk a Śnieżka a www.magnatfestek.hu weblaphoz tartozó hírlevél regisztrációval kapcsolatban az alábbi Adatkezelési tájékoztatót teszi közzé.