Szín megfelelőségi nyilatkozat

Minden tőlünk telhetőt megtettünk azért, hogy a képernyőn látható színek a lehető legpontosabban visszaadják termékeink valós színét. Ennek ellenére nem tudjuk garantálni azt, hogy a képernyőn látható színek teljes mértékben megegyezzenek a termékek tényleges színével.

A képernyőn megjeleníttetett színek a képernyő beállításaitól, felbontásától és videókártyától függően eltérhetnek.

A weblapunkkal inspirálni és segíteni szeretnénk a látogatókat abban, hogy a számukra legmegfelelőbb színösszeállításokat válasszák ki.

Azt javasoljuk, hogy vásárlás előtt ellenőrizze a kiválasztott színeket az üzletekben kihelyezett MAGNAT színtáblák segítségével.

Hírlevél

Amennyiben friss infomrációkat szeretnél kapni a szolgáltatásról, iratkozz fel a hírlevélre

A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2016/679 Rendeletbe és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénybe foglalt jogszabályi kötelezettségnek való megfelelés érdekében Társaságunk a Śnieżka a www.magnatfestek.hu weblaphoz tartozó hírlevél regisztrációval kapcsolatban az alábbi Adatkezelési tájékoztatót teszi közzé.