MAGNAT Táblafesték

MAGNAT Táblafesték
 • Termékleírás
 • Termék felhelyezése
 • Letölthető fájlok

Termékleírás

MAGNAT TÁBLAFESTÉK - Írj és rajzolj határok nélkül! *

A Magnat Táblafesték olyan kerámiafesték, amely lehetővé teszi falon, illetve faelemeken az iskolai táblákhoz hasonló falfelület létrehozását. A festék révén a beltéri falakon és bútorelemeken olyan felület készíthető, amelyre írni vagy rajzolni lehet, gyermeke pedig fejlesztheti kreativitását. A Táblafestékkel festett felület egy jegyzetfüzet funkcióját töltheti be otthon vagy az irodában. Tökéletesen helytáll éttermi vagy kocsmai menü bemutatásánál. A mosással és nedves dörzsöléssel szembeni rendkívüli ellenállósága lehetővé teszi a felületén való korlátlan számú rajzolást és törlést.

 

magnat-belteri-keramia-ablafestek

 

Termékelőnyök:

 • Korlátozások nélkül lehet írni és rajzolni a vele festett felületeken.
 • Ellenáll a többszörös mosásnak és szárazon törlésnek.
 • Iskolatáblához hasonló felületet hoz létre a beltéri felületeken, bútorokon.
 • Otthon vagy irodában jegyzetfüzetként működő felületek előkészítését teszi lehetővé.
 • Kávézókban, éttermekben és pubokban menütábla készíthető a táblafestékkel.
 • Rétegek száma: 2-3 (2 óránként felfestve).
 • Kiváló fedés és kiadósság 7.5 m2 -ig egy csomagolásból. **

 

* Krétával való írásra és rajzolásra vonatkozik .

** Egy rétegnél.

 

  • Kiadósság:Egy rétegben való felhordásnál: legfeljebb 10 m2
  • Elérhető csomagolások:0,75L

  Termék felhelyezése

  ALKALMAZÁS:

  A Magnat Táblafesték olyan felületet képez, amelyre krétával lehet írni. Különösen ajánlott beltéri falfelületekre. Alkalmas a cement, cement-mész, plaster, plasterboard, fa, fa eredetű felületek és tapéták festésére. A festék irodai enteriőrökhöz is javasolt, ahol lehetővé teszi, hogy felületet készítsen a kreatív jegyzeteknek és ötleteknek. A Magnat Táblafesték tökéletesen alkalmas címkék festésére, pl. palackokon, virágcserepeken, üvegeken.

  FELHASZNÁLÁS:

  A felület előkészítése:

  A festésre szánt felületnek megfelelően előkészítettnek, tartósnak, száraznak, tisztának, zsír-, por- és rozdamentesnek, valamint tökéletesen egyenletesnek kell lennie. Az új felületeket a típusuktól függően a megfelelő anyaggal kell alapozni. Az enyves- és mészfesték bevonatokat, valamint a hámló és rosszul tapadó régi festékrétegeket el kell távolítani. A diszperziós festékbevonatokat Magnat Primer alapozóval kell kezelni, vagy enyhén tisztítószeres vízzel lemosni. Az egyenetlenségeket és repedéseket megfelelő beltéri glettel ki kell simítani, és alapozóval lefesteni. A laza kötésű, erősen szívó és meszesedett felületeket megfelelő alapozó és erősítőszerrel kell kezelni. A beázási, nikotin- és olajfoltokat az ilyen felületekre szánt festékkel kell lefesteni, és utána alapozóval átkenni.

  Festés:

  A festéket alaposan fel kell keverni, vízzel nem hígítható. Mész nem adható hozzá és más típusú diszperziós festékkel sem keverhető. Rövidszőrű hengerrel (lehetőleg szivacshengerrel) vagy szórással kell felhordani 2-3 rétegben. Adott felületegységekre azonos festékmennyiséget kell gondosan és egyenletesen felhordani. Az utolsó festékréteg felhordását egy irányban kell végezni. A következő festékréteget mindig az előző száradása után kell felhordani, min. 2 óra elteltével. A bevonat az utolsó réteg felhordása után 7 nap elteltével vehető igénybe. A festési munkálatokat az alapfelület és a levegő +10 °C és +25 °C közötti hőmérsékletén kell végezni. A szerszámokat vízzel kell elmosni. Részletes információk a műszaki adatlapon és a www.magnatfestek.hu oldalon találhatók.

   

  KIADÓSSÁG:

  Egy rétegben való felhordásnál: legfeljebb 10 m2/l.

  A termék felhasználható a gyártástól számított 48 hónapig.

   

  VOC-tartalom (illékony szerves vegyületek): EU határérték erre a termékre (A/a/WB): 30 g/l (2010).  Ez a termék legfeljebb 30 g/l VOC-t tartalmaz.

  Biztonsági adatok:

  EUH208 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on, 2-metilizotiazol-3(2H)-on-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Tárolási konzerváláshoz használt biocid készítményeket tartalmaz: BIT; MIT. P101  Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P103 Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a 225/2015. (VIII. 7.) Korm. rendeletnek, valamint a 72/2013. (VIII. 27.) VM rendeletnek megfelelően. A környezet védelme érdekében a festék maradékát ne öntsük a csatornába, és ne dobjuk a háztartási hulladék közé.

  Tűzveszélyességi osztály: Nem tűzveszélyes. A munkálatok alatt és után szellőztessük ki a helyiséget a szag megszűnéséig. Szorosan zárt csomagolásban, fagytól és napsütéstől védve tárolandó. Kerüljük a bőrrel és szemmel való érintkezést. Tárolási hőmérséklet: +5 ° C és +30 ° C között.

  Letölthető fájlok

  Hírlevél

  Amennyiben friss infomrációkat szeretnél kapni a szolgáltatásról, iratkozz fel a hírlevélre

  A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2016/679 Rendeletbe és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénybe foglalt jogszabályi kötelezettségnek való megfelelés érdekében Társaságunk a Śnieżka a www.magnatfestek.hu weblaphoz tartozó hírlevél regisztrációval kapcsolatban az alábbi Adatkezelési tájékoztatót teszi közzé.